ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

13 Φεβ 2011

Ζειμπέκικο και γυναίκα

Καλημέρα μόρτες.Κυριακή πρωί και θα θίξω ένα θέμα πρός συζήτησην αρκετά βαρύ κατά την άποψη μου.Ζειμπέκικο και γυναίκα.Δυο λέξεις άκρως αντίθετες που δεν συμβαδίζουν οι έννοιες τους, όσο και ελαφρά να προσπαθήσω να το σκεφτώ.
Σας θυμίζω ένα απόσπασμα άρθρου που είχα αναρτήση για το ζειμπέκικο:Απαγορεύεται αυστηρώς σε γυναίκα να εκδηλώσει καημούς ενώπιον τρίτων,είναι προσβολή γι αυτόν που την συνοδεύει.
Η γυναίκα δεν είναι μάγκας!Είναι θηλυκό η τίποτα.Τι το θηλυκό βγάζει μια γυναίκα χορεύοντας ζειμπέκικο;Θα μου πείτε τώρα ρε μάγκες ότι η γυναίκα μπορεί να χορέψει ζειμπέκικο χωρίς να θέλει να εκδηλώσει καημούς και το κάνει για το κέφι της απλά.Το ζειμπέκικο όμως έιναι χορός ιερός,χορός αντρικός και δεν γίνεται η γυναίκα να τον χορέψει έτσι απλά για να κάνει το κέφι της.
Εχω δεί ρε μάγκες να σηκώνεται για ζειμπέκικο γυναίκα στο τραγούδι του Χρηστάκη την "Κανάρα",ξέρετε ποιό λέω,αυτό που λέει θα ζήσω ελεύθερο πουλί,και ο άλλος ο χαλβάς ο άντρας της βαράει παλαμάκια!Μόνο αν λάβουμε υπόψην τα λόγια του άσματος τον έχει κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη.
Οπως και να έχει το πράμα δεν κολάει.Αυτή είναι η άποψη μου περί του θέματος και τα σχόλια από κάτω είναι ανοιχτά για όποιον η όποια έχει αντιρήσεις.Αν υπάρξουν σοβαρές τοποθετήσεις για το αντίθετο θα βγάλω και μια δημοσκόπηση περί τούτου.
Ο "varimagkas" λέει: ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ = ΑΝΤΡΑΣ

9 σχόλια:

  1. Τα'ριξες καλα ρε βλαμη για το ολον θεμα και σε ανθιστηκα δεοντος.
    Αλλα για σκεψου να σηκωθει κορμι θανατηφορο,και να την ριξει την ζεμπεκια ομορφα και ντα'ι'λιδικια οπως της αρμοζει.Με χερια τεντωμενα και στροφες νετα σκετα και κοφτες.Και οχι σαν κατι φλορομαγκες που χορευουν το ζε'ι'μπεκικο σαν τσιφτετελι.Τοτε τι θα πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα δέν είναι αν υπάρχουν φλωρόμαγκες,
      υπάρχουν,
      τόσο φλωρόμαγκες που κάποιες γυναίκες είναι πιο μάγκες...
      Το θέμα είναι οτι αποδέχεσαι αντρικό χορό απο γυναίκα,
      αρκεί να δείς κορμί θανατηφόρο

      Διαγραφή
  2. Γυναικα εισαι σιγουρα και δεν ξερειs οτι η μαγκια μετρα το θανατηφορο ειναι γιατι ο τζεs σου ειναι μουφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμο πλασμα στη γιορτη τησ σερβιετασ πεσ μασ που θα ριξεισ τα νταιλιδικα σου να ερθουμε να δουμε το θανατηφορο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπα μια άποψη δική μου μάγκες.Εγραψα όποιος έχει αντιρήσεις να τις πεί.Οι προσβολές δεν είναι απαραίτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μέγας ο Τσιτσάνης όμως είχε πει "'όποιος είναι ωραίος και χορεύει ωραία και όποιος έχει μαγκιά, ανεξαρτήτως φύλλου, δικαιούται να χορέψει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H νέα σελίδα είναι εδώ μόρτες:
    http://varimagkas.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ της Βίσση, χορεύω και το νιώθω.Και κορμί να μην διαθέτω την ψυχή μου καμαρώνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ (ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΥΛΗΚΟΤΗΤΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ). Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΗ ΖΕ`Ι`ΜΠΕΚΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΛΩΣ ΧΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΗ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΘΥΛΗΚΟΤΗΤΑ ΑΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ. ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή