ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

30 Ιαν 2011

Ενα άσμα και αύριο πάλι

Απολαύστε τον Μαργαρίτη και καληνύχτα μόρτες και μόρτισες.Αύριο δουλειά και ραντεβού απο το μεσημέρι και μετά.Το ιστολόγιο νέο ακόμα.Οταν αποκτήση συντάκτες θα δουλεύει 24ωρο.

Για τους μερακλήδες...

Κάνοντας μια τσάρκα στο διαδύκτιο να βρώ κάτι ενδιαφέρον σχετικά με το μπουζούκι, καθώς το γρατζουνάω όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, βρήκα πολύ ενδιαφέροντα βίντεο στο youtube με μαθήματα.Παραθέτω το βίντεο για όποιον ενδιαφέρεται και ασχολείται...
Οταν αξιωθώ και εγώ να βγάλω πενιά καθώς πρέπει τότε θα δείτε τον varimagka ζωντανά.
Ενα ευχαριστώ και μπράβο στους μαγκίτες που ανεβάζουν αυτά τα ωραιά.

Αφιερωμένο στους μόρτες που διαβάζουν varimagka

Γειά σου Τσιτσάνη Αθάνατε! Αυτά είναι γλέντια.Αυτή είναι η Ελλάδα αλάνια.Να καούν τα μνημόνια και οι οχθροί μας.

Σεβασμός στην εργαζόμενη μητέρα μάγκα..

Μάγκες θίγω ένα θέμα ιδιαίτερα ευαίσθητο το οποίο δεν ξέρω τι αντιδράσεις θα προκαλέσει.
Το θέμα αυτό έχει να κάνει με τον σεβασμό και την βοήθεια του Αντρα στις οικογενειακές υποχρεώσεις όταν η γυναίκα εργάζεται.
Οντως καιροί δύσκολοι και σύγχρονοι τα πράγματα έχουν αλλάξει.Παλιά εργαζόταν μόνον ο Αντρας και η γυναίκα ήταν επί των οικιακών και μεγάλωνε τα παιδιά.Τώρα στην πλειοψηφία εργάζονται και οι δύο.
Η εργαζόμενη μητέρα έχει πολλές υποχρεώσεις και εκτός εργασίας στο σπίτι.Μόρτη έχεις προσπαθήσει να κάνεις δουλειές σπιτιού η να διαβάσεις τα παιδιά και συγχρόνως να εργάζεσαι? Θέλει πολύ μαγκιά για να το κάνεις.
Αποψη του "varimagkas" : Είσαι υποχρεωμένος να βοηθήσεις την γυναίκα με όποιον τρόπο μπορείς ώστε να την αλαφρώσεις λίγο.Τότε είσαι μάγκας.
Δέχομαι τα σχόλια σας.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ "varimagkas"

Αναφέρθηκαν στον varimagkas πολλά ιστολόγια

Πολλά ιστολόγια αναφέρθηκαν στον "varimagkas".Μερικά από αυτά αναφέρω παρακάτω.
Ο "varimagkas" τους ευχαριστεί όλους και όταν και όποτε του δωθεί ευκαιρία θα ανταποδώση.
Ο "varimagkas" εκτιμά και δεν ξεχνά.
Είναι και άλλα πολλα.Κάθε ένα που θα βρίσκω θα το συμπληρώνω εδώ για να μην ξεχνώ αυτούς που με στηρίζουν.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_6478.html
http://www.inews.gr/96/to-diadyktio-apektise-ton-proto-besali-magka.htm
http://www.freezlo.gr/blogs/to-diadiktio-apektise-ton-proto-mpesali-magka.html
http://www.i-mode.gr/.../το-διαδύκτιο-απέκτησε-τον-πρώτο-μπεσα.htm%20-
http://grblogs.gr/post/to-diadiktio-apektise-ton-proto-besali-magka-

Επισήμως πλέον οι μάγκες υπάρχουν..

Γράφω κάπου στο προφίλ επάνω ότι το blog varimagkas θα αποδείξει ότι οι μάγκες υπάρχουν.Επειδή ο "varimagkas" κρατάει τον λόγο του ήδη αυτό το έκανε πράξη.Βάση της δημοσκοπήσεως που υπάρχει εδώ στο ιστολόγιο με θέμα "Πιστεύεις ότι υπάρχουν μάγκες σήμερα" το 74% των ψηφισθέντων είπε "ναι".
Να σημειώσω ότι ψήφισαν όχι μόνο απο την Ελλάδα αλλά και Ελληνες από όλο τον κόσμο.Τις ευχαριστίες μου στους μόρτες!
Βέβαια απομένουν αρκετές ημέρες ώσπου να τελειώση η δημοσκόπηση, και αυτό για να δωθεί η ευκαιρία σε αρκετούς ακόμα να εκφέρουν άποψη, ούτως ώστε να έχουμε ακράδαντα στοιχεία περί τούτου.
Πάντως η πλειοψηφία είναι συντριπτική και δεν βλέπω να ανατρέπεται είς τον αιώνα τον άπαντα.Αμήν.

Μόρτες ο varimagkas ζητεί συντάκτες

Το πιο μπεσαλίδικο ιστολόγιο ζητεί συντάκτες.
Καθότι ο "varimagkas" οικογενειάρχης ο χρόνος του είναι μετρημένος.Οι υποχρεώσεις του ιστολογίου πολλές διότι υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Ο "varimagkas" δεν περίμενε τέτοια ανταπόκριση.Ζητούνται λοιπόν μπεσαλήδες, σωστοί, τίμιοι, ξηγημένοι, να συμβάλουν σε αυτό το βαρύ έργο. Οσοι έχουν πιάσει την νοοτροπία του "varimagkas" να δηλώσουν συμμετοχή.Ο όρος είναι ένας:
Οποιος δηλώσει συμμετοχή θα στείλει email στο: varimagkas πάπια gmail.com και θα γράψει λίγα λόγια για τον εαυτό του και γιατί θέλει να γίνει συντάκτης στον "varimagkas".
Αυτά τα email που θα σταλθούν θα δημοσιεύονται και θα αποφασίσουν οι μόρτες που μας διαβάζουν ποιούς θέλουν για συντάκτες.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ "varimagkas"

Ποιήμα..

Τις κυράδες  λέω γοργόνες , και τους φίλους νταβατζήδες
Τα κορίτσα λέω τρυγόνες,τα μαστούρια τσαμπουκαλήδες
Το μηδέν το λέω τριχες και το δάνειο λέω τράκα
Το εννόησες, λέω, μπήκες και τους τικιταγκ Mαρίκες
Ξέρω κι άλλα, αλλά στρι και κόβω ρόδα  και σας κάνω τη κορόιδα!

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗ
Ο "varimagkas" ευχαριστεί

Αμανέδες..ένα κομμάτι του ρεμπέτικου τραγουδιού

Ενα  κομμάτι του ρεμπέτικου τραγουδιού είναι οι Αμανέδες ή Μανέδες.Είναι και αυτό ένα είδος του ελληνικού τραγουδιού πολύ παρεξηγημένο,που οι πολέμιοί του το μόνο που είχαν να αντιπαραθέσουν ήταν οτι είχε τουρκική προέλευση.Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος διότι ο τούρκικος αμανές δεν έχει καμμία σχεση με τον ελληνικό αμανέ,όχι μόνο ως πρός την μελωδία του και το στίχο του αλλά και στην απόδοή του.Ο ελληνικός αμανές εχει μελωδία...

Η δουλειά κάνει τους Αντρες..αλλά όχι το επάγγελμα..

Αργία μήτηρ πάσης κακίας που λέει και το ρητό. Που σημαίνει όταν δεν έχεις τι να κάνεις γενιούνται όλα τα κακά στο νού σου. Η δουλειά κάνει τους Αντρες. Αυτό είναι το μόνο σωστό.Ο Αντρας ο τίμιος, ο σωστός, ο μπεσαλής, αυτός που έχει μάθει να εκτιμάει, πρέπει να έχει ψηθεί, να ξέρει ότι τα αγαθά κόπεις κτώνται.Ο λουφατζής, ο εξυπνάκιας δεν είναι αποδεκτός απο κανέναν και ειδικά εδώ στον "varimagkas".
Να επισημάνω ότι το επάγγελμα για μένα δεν έχει σημασία.Δηλαδή αυτός που δουλεύει οικοδομή, ο ναυτικός, ο νταλικιέρης και άλλα πολλά δύσκολα επαγγέλματα, δεν σημαίνει ότι είναι πιο Αντρας η πιο Βαρύς.
Γνωρίζω Αντρες που δουλεύουν σε γραφεία ας πούμε που δεν σου γεμίζουν το μάτι.Ομως πολλές φορές αυτοί είναι πιο μάγκες και στους τρόπους και σε όλα τους απο κάτι άλλους.
Αυτά είχα να πω για αυτό το θέμα και μην πάει κανενός το μυαλό ότι ο "varimagkas" είναι γραφιάς η γραβατάκιας και τα λέει αυτά.
ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ "varimagkas". Δεκτά όλα τα σχόλια περί του θέματος πάντα στα πλαίσια του σεμνού και ηθικού.Πάρτε και το άσμα:

Η πρώτη μόρτισα στον varimagka...H παπαδιά..

Το σχόλιο που έστειλε η "Παπαδιά":
"
Αργότερα, μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο τύπος του μάγκα γνώρισε καινούργια αναβίωση, αυτή τη φορά συνδεμένος με την κουλτούρα της ρεμπέτικης μουσικής.  Αυτός πιστεύω ότι είναι ο σωστός τύπος του μάγκα γιατί αυτοί, απ’ ότι ξέρω, δεν  ήταν κλέφτες, αλλά ρεμπέτηδες, σωστοί άνδρες και άνθρωποι.
Βέβαια υπάρχουν μερικοί που κάνουν τους μάγκες αλλά τη δύσκολη στιγμή «την κάνουν».
Αυτό δηλαδή που εννοεί ο varimagkas. "

Καλοσωρίζουμε την "Παπαδιά" στην παρέα! Και μιας και το ΄φερε η κουβέντα για εκλησιαστικά και σαν Χριστιανός Ορθόδοξος που τυγχάνει να είμαι παραθέτω και το άσμα:

Ενα πρωινό άσμα..έτσι για να έρθουμε στο κέφι

Τις καλημέρες μου σε όλους και όλες.Αν και δεν βλέπω θηλυκά ακόμα εδώ.Σπανίζουν μάλλον οι μόρτισες η ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι το πιο μπεσαλίδικο ιστολόγιο του διαδυκτίου.