ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

29 Ιαν 2011

Λογοκρισία εδώ δεν υπάρχει.Διορθώνω και απολογούμαι

Στην ανάρτηση "Μάνα είναι μόνο μία" στην οποία αναφέρομαι σε μια ιστορία αναγνώστη έφαγα δυό λόγια στην αρχή της λόγω κεκτημένης ταχύτης.Ζητώ συγνώμη ενώπιων όλων γιατί ο varimagkas παραδέχεται τα σφάλματά του.Το κείμενο έχει διορθωθεί και θα το βρείτε εδώ:
http://varimagkas.blogspot.com/2011/01/blog-post_8382.html
Ρίχτε μια ματιά διότι είναι σημαντική παράλειψης καθότι δηλώνει την εποχή που συνέβησαν τα καθέκαστα.

Απο πού είστε μάγκες?

Εδώ όποιος γουστάρει και κάνει κέφι γράφει από κάτω στα σχόλια σε ποιά περιοχή μεγάλωσε.Ετσι για να έρθουμε πιο κοντά μιας και συμβαδίζουν τα γούστα μας.Μια ωραία μόρτικη παρέα.Δεν είναι αναγκαίο,όποιος επιθυμεί είτε επώνυμα είτε ανώνυμα.Ο "varimagkas" γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια συνοικία του Πειραιά,στα Ταμπούρια.

Ανέστος Δελιάς.Μέλος της θρυλικής Τετράδας του Πειραιά

Προπολεμικός ρεμπέτης γνωστός ως Ανεστάκι η Αρτέμης.Μέλος της θρυλικής "τετράδας του Πειραιά" μαζί με τον Μάρκο Βαμβακάρη, Γιώργο Μπάτη και Στράτο Παγιουμτζή.Ηταν οργανοπαίκτης,συνθέτης,στιχουργός και τραγουδιστής του ρεμπέτικου τραγουδιού.Γεννήθηκε στην Σμύρνη το 1912 και αργότερα έζησε στην Δραπετσώνα.Ερμήνευσε τραγούδια όπως μες της πόλης το χαμάμ, το κουτσαβάκι , Ο Νίκος ο Τρελάκιας (Μάθεσης) κ.α.
Το 1938 εξορίστηκε στην Ιο για τα πολιτικά του φρονήματα.
Στις 31 Ιουλίου το '44 τον βρήκαν νεκρό σε ένα καροτσάκι με το μπουζούκι στα χέρια που δεν αποχωριζόταν ποτέ.

Μάνα είναι μόνο μία

Μια ωραία ιστορία απο αναγνώστη για να θυμηθούμε τα παλιά χρόνια:. Ας πουμε κατι σχετικό με την τρούμπα της δεκαετίας του '60,γεγονός που έγινε το "σωτήριο" έτος 1967 Μάρτη μήνα, λίγο πρίν τη χούντα ή "επανάσταση" για κάποιους άλλους.Μιά μικρή ιστοριούλα για να γελάσουμε λιγάκι αλλά και να αναγνωρίσουμε οτι η σφαλιάρα που τρώγαμε απο τη μάνα ή τον πατέρα τότε ήταν ΑΓΙΑ και κάποιους μας έκανε μάγκες στη ζωή χωρίς ψυχολογικά προβλήμματα (ειναι μόδα της σημερινής εποχής).Μαθητής τότε στην Πέμπτη τάξη...

Πλακώσαν οι μάγκες..

Πλακώσαν οι μάγκες.Πολλά τα email μόρτες και σας ευχαριστώ από βάθη καρδίας.Ενας φίλος μου έστειλε το εξής:
Στη Μοστρα Ουζο-Κρασι.Οχι στο Μουστακα και την παρωδια του. Δεν διαβασα πουθενα για την Πειραικη τετραδα.Βαλετο Πεντε μαγκεs του Περαια του Γιοβαν Τσαουs με τον Καλυβοπουλο.Καλα να εισαι. ΜΠΡΑΒΟ. Καλη συνεχεια.
Γεμίσατε την σελίδα του "varimagka" με την συμμετοχή σας και όσο πάει γίνεται όλο και πιο βαριά.Ωστόσο πολλές οι απαιτήσεις και πολλές διαφορετικές απόψεις.Μέλημά μου να ανταποκριθώ σε όλες τις απαιτήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα.
Φίλε μόρτη για τον Μουστάκα που είπες:Οταν ξεκίνησα να φτιάξω αυτό το ιστολόγιο είπα να βάλω και λίγο χιούμορ μέσα.Με το βιντεάκι του αξέχαστου Μουστάκα δεν θέλω να γελοιοποιήσω ούτε να θίξω την μαγκιά.Απλά να αλαφρένουμε και λίγο την ατμόσφαιρα καθότι πόσο να αντέξει ο υπολογιστής τόσο βάρος.
Οσο για την μόστρα θα γίνει η ψηφοφορία και ότι αποφασίσουν τα αλάνια.
Για τα υπόλοιπα η επιθυμία σου θα εκτελεστεί σύντομα.
Με εκτίμηση "varimagkas"

Τις καλημέρες μου αλάνια..

Ενα άσμα για πρωινό.Για έναν αναγνώστη ναυτικό και αφιερωμένο σε όλους αυτούς που θαλλασοδέρνονται.

Ενας μάγκας του κινηματογράφου


Κλίντ Ιστγουντ ο ένας ο μοναδικός!Αυτό είναι στύλ.Σκληρός,δεν σηκώνει πολλά!Αν ήταν Ελληνας θα ήταν ένα απο τα καλύτερα κουτσαβάκια!Μας καθήλωνε στις οθόνες και συνεχίζει μέχρι σήμερα με την νέα του ταινία "η ζωή μετά".Παρακάτω γράφω και λίγα λόγια για αυτή την ταινία...