ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

13 Φεβ 2011

Τα κάστρα του γεντί κουλέ

Ενα βαρύ σερνόμενο άσμα...

Μάγκες για να μην έχετε προβλήματα σας υπενθυμίζω...

Αλάνια όσοι είστε δεσμευμένοι θυμηθείτε ότι αύριο είναι αυτουνού του Βαλεντίνου.Καλό είναι να ρίξετε λίγο το βάρος και να φερθείτε διπλωματικά.Η μαγκιά είναι να έχετε τα θηλυκά όσο γίνεται πιο χαρούμενα.Ξέρω τώρα ότι είναι αηδίες αυτά αλλά τι να κάνουμε..έτσι είναι,τι να γίνει!! Αν κάνετε την κορόιδα να ξέρετε ότι θα έχετε μπλεξίματα,πολλά μούτρα και μουρμούρα.
Συμβουλή αν βγείτε έξω με το έτερον ήμισυ:Αν είστε σε δημόσιο χώρο μην ανοίξετε το δώρο που θα σας κάνει.Ανοίξτε το κάποια στιγμή,η πριν πάτε για ποτό η μετά απο αυτό,σε καμιά ερημιά.Γιατί για φανταστείτε τώρα ρε μόρτες να το ανοίξετε σε κοινή θέα και να βγάλετε κανά αρκουδάκι η καμιά μεγάλη καρδιά;Να ανοίξη η γή να σας καταπιεί και έσας και τις μουστάκες σας!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ "varimagkas"

Ζειμπέκικο και γυναίκα

Καλημέρα μόρτες.Κυριακή πρωί και θα θίξω ένα θέμα πρός συζήτησην αρκετά βαρύ κατά την άποψη μου.Ζειμπέκικο και γυναίκα.Δυο λέξεις άκρως αντίθετες που δεν συμβαδίζουν οι έννοιες τους, όσο και ελαφρά να προσπαθήσω να το σκεφτώ.
Σας θυμίζω ένα απόσπασμα άρθρου που είχα αναρτήση για το ζειμπέκικο:Απαγορεύεται αυστηρώς σε γυναίκα να εκδηλώσει καημούς ενώπιον τρίτων,είναι προσβολή γι αυτόν που την συνοδεύει.
Η γυναίκα δεν είναι μάγκας!Είναι θηλυκό η τίποτα.Τι το θηλυκό βγάζει μια γυναίκα χορεύοντας ζειμπέκικο;Θα μου πείτε τώρα ρε μάγκες ότι η γυναίκα μπορεί να χορέψει ζειμπέκικο χωρίς να θέλει να εκδηλώσει καημούς και το κάνει για το κέφι της απλά.Το ζειμπέκικο όμως έιναι χορός ιερός,χορός αντρικός και δεν γίνεται η γυναίκα να τον χορέψει έτσι απλά για να κάνει το κέφι της.
Εχω δεί ρε μάγκες να σηκώνεται για ζειμπέκικο γυναίκα στο τραγούδι του Χρηστάκη την "Κανάρα",ξέρετε ποιό λέω,αυτό που λέει θα ζήσω ελεύθερο πουλί,και ο άλλος ο χαλβάς ο άντρας της βαράει παλαμάκια!Μόνο αν λάβουμε υπόψην τα λόγια του άσματος τον έχει κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη.
Οπως και να έχει το πράμα δεν κολάει.Αυτή είναι η άποψη μου περί του θέματος και τα σχόλια από κάτω είναι ανοιχτά για όποιον η όποια έχει αντιρήσεις.Αν υπάρξουν σοβαρές τοποθετήσεις για το αντίθετο θα βγάλω και μια δημοσκόπηση περί τούτου.
Ο "varimagkas" λέει: ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ = ΑΝΤΡΑΣ