ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

2 Φεβ 2011

Ο ψευτόμαγκας

Μπαίνει ένας ψευτόμαγκας σε ένα μπάρ.Ολο μαγκιά προχωράει και κάθεται σε ένα τραπέζι.
Παραγγέλνει ένα ποτό και πώς γυρνάει το κεφάλι του βλέπει έναν τύπο μεγαλόσωμο να τον κοζάρει!Σηκώνεται λοιπόν επάνω τον πλησιάζει και του λέει:
Τρέχει τίποτα ρε μάγκα?
Χωρίς να πεί κουβέντα ο τύπος του ρίχνει μια γροθιά και του σπάει όλα τα δόντια!
Σκύβει ο άλλος κάτω και εκεί που μάζευε τα δόντια του του λέει όλο μαγκιά:
Προσευχήσου να μην λείπει κανένα δόντι γιατί σε 'σφάξα!!


Το ανέκδοτο είχε τίτλο ο βαρύμαγκας αλλά το άλλαξα γιατί έτσι είναι το σωστό.Να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους.

Περί αλκοόλ επί αρχαιοτάτων χρόνων

Μια αναδρομή στο μακρινό παρελθόν,στους Αρχαίους Ελληνες και Ρωμαίους,που πράγμα γνωστόν δεν περιφρονούσαν τις χαρές των αισθήσεων.Είχαν καταλάβει ήδη από νωρίς την σημασία ενός εκλεκτού ανοίγματος του στομάχου,και δημιούργησαν την πρόποση με ένα αρωματικό κρασί.Με αυτό εγκαινίαζαν επίσημα ...

Βασίλης Τσιτσάνης

Αφιερωμένο στο Αλάνι που ήρθε στην παρέα μας και ζήτησε Τσιτσάνη.

Απόστολος Καλδάρας

Γεννημένος στα Τρίκαλα το 1923 ο Απόστολος Καλδάρας από πολύ μικρός άρχισε να παίζει κιθάρα και μπουζούκι και γρήγορα με τις επιτυχίες που δημιούργησε στον χώρο του Ελληνικού λαικού τραγουδιού,εντάχθηκε στους μεγάλους τού είδους,όπως οι πρωτοπόροι: Βαμβακάρης,Τσιτσάνης,Παπαιωάννου που υπήρξαν γι 'αυτόν παραδείγματα και εμπνευστές του.
Αυτοδίδακτος αλλά με μεγάλο ταλέντο,ξεχωριστό ύφος,πλούσια φαντασία και δημιουργικότητα θεωρείται ένας γνήσιος εκφραστής της λαικής μας μουσικής.
Μερικές από τις επιτυχίες του είναι: Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι,Μου σπάσανε τον μπαγλαμά,Μάγκας βγήκε για σεργιάνη,Στ' Αποστόλη το κουτούκι,Ενα τραγούδι απ' τ' αλγέρι κ.α.


Στο βίντεο εκτέλεση απο τον Απόστολο Νικολαιδη
Στίχοι: Βασίλης Τσιτσάνης,Βλάχος
Μουσική: Απόστολος Καλδάρας

Ανάκληση ανάρτησης

Ανάκληση και διαγραφή της ανάρτησης "Παράδειγμα προς αποφυγήν" και όλων των σχετικών θεμάτων γύρω από αυτήν διότι ήταν σφάλμα.Οποιος δουλεύει κάνει και λάθη,και όποιος δεν δουλεύει δεν κάνει,όπως είπε και ένας φίλος.Το αφήνω πίσω και προχωράω παρακάτω πιο σοβαρά και μετρημένα.
Για τον μουστάκα θα γίνει δημοσκόπηση.Τέλος.

Ρολοϊ Κομπολοϊ για ολους τους μαγκες ...