ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

27 Ιαν 2011

Ασμα

Αφιερωμένο στον φίλο που γουστάρει Μαργαρίτη.Και ένα μπράβο στον μόρτη που έφτιαξε το βιντεάκι.Ρίχτε μια ματιά στο βίντεο.Τα σπάει!

Πατάς χορδές παράξενες

Μου εστάλη μήνυμα από αναγνώστη ο οποίος διατηρεί και δικό του ιστολόγιο.Λόγω του ότι αυτό είναι μεγάλη τιμή για τον "varimagkas" το δημοσιεύω κρατώντας όμως την ανωνυμία του φίλου μας διότι δεν ξέρω αν επιθυμεί να εμφανιστούν τα στοιχεία του.
Το email που εστάλει είναι το εξής:
Καλησπέρα τι να σου γράψω τώρα έχεις δύο ανθρώπους μέσα στην σελίδα που γουστάρω τρελά Μαργαρίτη , Ζαγοραίο και το χειρότερο το εντελαμαγκεν είναι το τραγούδι που χορεύω ,πατάς χορδές παράξενες ,να είσαι καλά συνέχισε έτσι μας δίνειςς κάτι διαφορετικό εγώ ασχολούμε με κατι άλλο στην σελίδα μου θα τα πουμε ξανά ελπίζω από κοντά να ποιούμε κανάνα μπουκαλάκι στου Μαργαριτη
Ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια.Ανεβάζεις τον "varimagkas" πολύ και συγχρόνως του βάζεις ένα βάρος στις πλάτες για μεγαλύτερη προσπάθεια!
Να ξέρεις ότι παρακολουθώ και εγώ το ιστολόγιό σου που είναι επίσης πολύ καλό.Οτι επιθυμείς εδώ είμαι.Ο "varimagkas" εκτιμά και δεν ξεχνά!

Η παρέα του varimagkas μεγαλώνει

Μπεσαλής. Μπήκε στην παρέα του varimagkas.Καλοσωρίζω τον νέο συνεργάτη του πιό μπεσαλίδικου ιστολογίου!
Το ιστολόγιο "varimagkas" οσο πάει και βαραίνει!
Φέρνει την μαγκιά στον υπολογιστή σας.Η μαγκιά απο το internet στα σαλόνια!Διαδώστε την μάγκες.
Και όποιος νομίζει ότι το έχει για συντάκτης να επικοινωνήσει στο varimagkas πάπια gmail.com

Στράτος Διονυσίου Και πάλι μάγκας θα 'σαι

ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΑΚΙΑ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ

Μάγκας (χαρακτήρας)

Ο μάγκας, συνήθης κοινωνικός χαρακτήρας της προπολεμικής περιόδου, στυλιζαρισμένη μορφή της περιοδολόγησης του ρεμπέτικου και του μεσοπολέμου ήταν κυρίως άντρας των λαϊκών αστικών στρωμάτων που χαρακτηριζόταν από υπερβολική αυτοπεποίθηση ή έπαρση, καθώς και από ιδιάζουσα εμφάνιση ή συμπεριφορά. Συνηθισμένα στην εμφάνιση του μάγκα ήταν το μακρύ μουστάκι...

Μάγκες το νού σας! Προσοχή στους γιούς.Οι εποχές είναι πονηρές

Μάγκες καλησπέρα.Σήμερα θα θίξω ένα θέμα ιδιαίτερα βαρύ.Καθότι η κοινωνία δεν είναι όπως παλαιά τόσο αθώα.Οι καιροί έχουν αλλάξει και μας έχουν κατακλύσει ντιγκιντάγκες.
Θα πεταχτούν τώρα μερικοί πονηρόμαγκες και θα πούν ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι ότι θέλει,και κανείς δεν μπορεί να τον κρίνει.Πάσο!Σε αυτό συμφωνώ.( όχι ακριβώς,αλλά θα το καταπιώ τέλως πάντων,ένεκα που υπάρχουν και τα λεγόμενα ανθρώπινα δικαιώματα )!
Ομως το πράμα έχει παραγίνει.Υπάρχουν παντού,μας έχουν κατακλύσει.Οπου και να κοιτάξεις βλέπεις ντιντίδες.Ειδικά στην τηλεόραση είναι περισσότεροι απο εμάς.Τηλεόραση.Ενα μέσο το οποίο πλάθει χαρακτήρες και κάνει πλύση εγκεφάλου.Το παιδί παρακολουθεί τηλεόραση και ο εγκέφαλός του είναι σφουγγάρι που αποροφάει ότι βλέπει.Νομίζει ότι αυτή είναι η πραγματικότητα.Να μπώ στο ψητό.Σίγουρα θα έχετε δεί τις πρωινές εκπομπές και μεσημεριανές.Κάτι κουτσομπολίστικες εννοώ,τα λεγόμενα πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα.Εκεί γίνεται το έλα να δείς!Γεμάτες τακουνόμαγκες.Μιλάνε προκλητικά πούστικα να το πώ έτσι και συγνώμη δηλαδής,και πετάνε ανά διαστήματα πολλά πονηρά υπονοούμενα.Ενας κόσμος ανωμαλίας τον οποίο παρακολουθούν και τα παιδιά μας και παίρνουν το μήνυμα ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά.
Οσοι διαβάζετε τον "varimagka" σίγουρα δεν βλέπετε τέτοιες εκπομπές,αλλά μάγκες βλέπουν οι γυναίκες!!Κοιτάνε τα ζώδια και διάφορες τέτοιες αηδίες.( δεν τις κατηγορώ διότι αν είναι κλεισμένες μέσα στο σπίτι τα βλέπουν να περνάει η ώρα.Δεν θέλω και συγκρούσεις με τις γυναίκες!Είπαμε είμαστε μάγκες, όχι μ.....ς )!
Αν παρατηρήσετε λοιπόν κάτι τέτοιο βάλτε χέρι στην γυναίκα όταν είναι τα παιδιά μπροστά να αλλάζει κανάλι η στην τελική να τους ανοίξει τον υπολογιστή να διαβάσουν "varimagka" να μαθαίνουν!
Χωρίς αστεία προσέξτε μάγκες γιατί το θέμα είναι σοβαρό!Κανένας δεν θέλει να του πεί μεθαύριο ο γιός του ότι το κουνάει το σακκάκι.Αυτό δεν καταπίνεται!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Ο "VARIMAGKAS".