ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

8 Φεβ 2011

Διήμερη παύση

Την καλησπέρα μου μόρτες.Κηρύσσω διήμερη παύση λειτουργίας του ιστολογίου λόγω προσωπικών.Δεν σας ξεχνάω,θα επανέλθω συντόμως.
Επαναλαμβάνω:Ο "varimagkas" θέλει συντάκτες.Στείλτε email,μην το σκέφτεστε αλάνια!Ολοι μπορούν να συνεισφέρουν,λίγο ο καθένας.
Δεν κρατιέται μόνο του το ιστολόγιο.Να,τώρα κατεβάζω ρολά.Ελπίζω να μην χαθείτε μόρτες και όταν επιστρέψω να σας βρώ εδώ!

Μάθημα νούμερο πέντε (5)

Φτάσαμε λοιπόν στο μάθημα νούμερο πέντε (5). Ο αριθμός πέντε έχει πολλές χρήσεις π.χ α) να ρε! πάρε πέντε! (ακολουθεί η γνωστή χειρονομία),β) βρίσκεσαι έξω από τη Βο(υ)λή αυτή την εποχή τραβάς δυό τάλαρα προς τη Βουλή, γ) βγαίνει ο Τζορτζ στο γυαλί και λέει τέρμα το κάπνισμα,επί τέσσερα τα τάλαρα,γιατί τώρα όπως κάθεσαι με τις παντούφλες στο tv είναι εύκολο να τεντώσεις χέρια πόδια και να τον στολίσεις. Όμως το γράμμα με το οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα είναι το  Ε (Έψιλον). Σαν να λέμε δηλαδή, Ε! κυρχανατζίδες δεν θα έρθουν οι εκλογές;


Ε


είμαι του ψυγείου = είμαι απαθής
είναι ψωμί = είναι χεροδύναμος
ελεύθερη τσάρκα = αποφυλάκιση
ένα καντάρι κουβέντα = κουβέντα βαριά
έναν παρά = απαξίωση
εξάτμιση = στεναγμός,πορδή (ανάλογα με την κουβέντα η χρήση της)
εξηγιέμαι = συμπεριφέρομαι,καθαρίζω τη θέση μου
εστουντιαντίνα = χορωδία.Περίφημες υπήρξαν πριν τα 1922 η Σμυρνέικη και η Αθηναϊκή.
έχω βαφή = έχω κακή δοσοληψία,ύποπτα προηγούμενα
έχω γραφτά = έχω τίτλους,έχω προσόντα βάση εγγράφων.
έχω καλλυντικά = έχω διασκεδάσεις
έχω κάνει καθαριότητα = έχω κάνει φόνο
έχω νεφρό = έχω θάρρος

Αυτά περί της χρήσεως του γράμματος Ε! ρε ωραίο ντεκόρ ο varimagkas.

Από Νικόλα
Ο "varimagkas" ευχαριστεί

Μάγκες...

Η φωτό αλλάχτηκε πάντα με προσωπικά στοιχεία του "varimagkas".Αν δεν είναι αποδεκτή πάλι στείλτε εσείς προτάσεις με φωτό και θα βγούν στην φόρα για δημοσκόπηση.
Ο "varimagkas" απεφάνθει.Τέλος.

Εσπερινός...

Αδειούχος μόρτες ο "varimagkas" και καθότι τα έχω τσούξει σήμερα σας παραθέτω και αυτό το άσμα που με έφερε στο κέφι.Κατόπιν τούτου και λόγω του ότι η ακροαματικότης μειώνεται ένεκα περασμένης ώρας και εργασίας αυριανής,κλείνω το πρόγραμμα και συνεχίζω να τα πίνω μοναχός.Καληνύχτες αλάνια.