ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

23 Ιαν 2011

varimagkas Το ξεκίνημα του πιο μπεσαλίδικου ιστολογίου

Γιατί η λέξη "varimagkas"? Για να δωθεί έμφαση στην αυθεντικότητα,ντομπροσύνη και μαγκιά αυτού του ιστολογίου.
Εδώ ότι λέμε μάγκες και μάγκισες θα είναι λόγια μετρημένα και σωστά.Και δεν θα βγαίνει τίποτα παραέξω.Με την εγγύηση του "varimagka".
O "Βαρύμαγκας" θα τα λέει έξω απο τα δόντια.Αν καμιά φορά ξεφύγει και υποπέσει σε σφάλμα δέχεται κριτική και διόρθωση.Σαν γνήσιος μάγκας παραδέχεται τα λάθη του και τα διορθώνει!
Εδώ μόρτες και μόρτισες θα περνάει ευχάριστα η ώρα.Καθημερινά θα ανανεώνετε το ιστολόγιο με ποικίλα θέματα.Αλλα θα διασκεδάζουν και άλλα θα προβληματίζουν.
Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς.Πείτε στον "varimagka" ,στέλνοντας email στο varimagkas@gmail.com, τι θέμα θέλετε να θίξει και θα γίνει.Η ότι δικό σας θέλετε να ακουστεί πείτε το και ο "varimagkas" θα σας κάνει μάγκες!

Το ζητούμενο είναι η καλή παρέα!

Ο Μάγκας τα παλιά χρόνια...

Ο μάγκας, συνήθης κοινωνικός χαρακτήρας της προπολεμικής περιόδου, στυλιζαρισμένη μορφή της περιοδολόγησης του ρεμπέτικου και του μεσοπολέμου ήταν κυρίως άντρας των λαϊκών αστικών στρωμάτων που χαρακτηριζόταν από υπερβολική αυτοπεποίθηση ή έπαρση, καθώς και από ιδιάζουσα εμφάνιση ή συμπεριφορά. Συνηθισμένα στην εμφάνιση του μάγκα ήταν το μακρύ μουστάκι, τα μυτερά παπούτσια με γυρισμένες μύτες...

Τι εστί μάγκας την σημερινή εποχή

Μάγκας με όλη την σημασία της λέξεως είναι ο μετρημένος,ο λιγομίλητος, ο συνεπής.Είναι αυτός που δεν σηκώνει πολλά, αυτός που έχει μπέσα είναι ντόμπρος, μερακλής ,περήφανος,αυτός που ...

Εμαθα πως είσαι μάγκας


Ε ντε λα μαγκε...