ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

30 Ιαν 2011

Η δουλειά κάνει τους Αντρες..αλλά όχι το επάγγελμα..

Αργία μήτηρ πάσης κακίας που λέει και το ρητό. Που σημαίνει όταν δεν έχεις τι να κάνεις γενιούνται όλα τα κακά στο νού σου. Η δουλειά κάνει τους Αντρες. Αυτό είναι το μόνο σωστό.Ο Αντρας ο τίμιος, ο σωστός, ο μπεσαλής, αυτός που έχει μάθει να εκτιμάει, πρέπει να έχει ψηθεί, να ξέρει ότι τα αγαθά κόπεις κτώνται.Ο λουφατζής, ο εξυπνάκιας δεν είναι αποδεκτός απο κανέναν και ειδικά εδώ στον "varimagkas".
Να επισημάνω ότι το επάγγελμα για μένα δεν έχει σημασία.Δηλαδή αυτός που δουλεύει οικοδομή, ο ναυτικός, ο νταλικιέρης και άλλα πολλά δύσκολα επαγγέλματα, δεν σημαίνει ότι είναι πιο Αντρας η πιο Βαρύς.
Γνωρίζω Αντρες που δουλεύουν σε γραφεία ας πούμε που δεν σου γεμίζουν το μάτι.Ομως πολλές φορές αυτοί είναι πιο μάγκες και στους τρόπους και σε όλα τους απο κάτι άλλους.
Αυτά είχα να πω για αυτό το θέμα και μην πάει κανενός το μυαλό ότι ο "varimagkas" είναι γραφιάς η γραβατάκιας και τα λέει αυτά.
ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ "varimagkas". Δεκτά όλα τα σχόλια περί του θέματος πάντα στα πλαίσια του σεμνού και ηθικού.Πάρτε και το άσμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου