ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

5 Φεβ 2011

Οσο μάγκας και αν είσαι κάτι θα σε φοβίζει..και εγώ το βρήκα

Εδώ να σε δώ μάγκα μου! ΟΔΗΓΟΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ.
Μην μου πείς ότι οπισθοχώρησες?Αν όχι το λέει η καρδιά σου!
Σωφερίνες.Σαν θα τις συναντήσεις στον δρόμο σου μάγκα κόψε λάσπη,και άσε τις μαγκιές για εκεί που σε παίρνει.Είναι αδίστακτες,δεν παίρνουν χαμπάρι και δεν τις νοιάζει πόσους έχεις σουγιαδιάσει.Θα σε πάρουν αμπάριζα.
Εγωίστριες στην πλειοψηφία τους δεν θα σου παραχωρήσουν προτεραιότητα που να χτυπιέσαι κάτω.Εχουν δικό τους κώδικα κυκλοφορίας και πρέπει να τον σεβαστείς.Αν κάνεις σφάλμα και δοκιμάσεις να περάσεις πρώτος,πατάνε γκάζι και όχι φρένο.
Εσύ μάγκα μου σαν γνήσιος που είσαι αν τύχει και κάνεις σφάλμα θα το παραδεχτείς και θα πείς και ένα συγνώμη.Τα θηλυκά όμως δεν πρόκειται να παραδεχθούν...
 ποτέ σφάλμα διότι τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνουν ότι το έκαναν.Και όχι μόνον αυτό,αλλά σου ζητάνε και τα ρέστα!
Δεν το κατέχουν το άθλημα μάγκα.
Και για να μήν πέσουν όλα τα θηλυκά να με φάνε με τούτο το άρθρο να διευκρινήσω ότι υπάρχουν και οι αλανιάρες σωφερίνες που σε βάζουν κάτω στο τιμόνι.Επίσης υπάρχουν και οι σωφερίνες που έχουν επίγνωση των ικανοτήτων τους και το πάνε λάου λάου.Να επισημάνω πάντως ότι αυτά τα θηλυκά είναι ελάχιστα.
Συμβουλές απο τον "varimagka":
Συμβουλή πρώτη:Οταν τις συναντήσεις στον δρόμο σου κάνε την κοροίδα και ανάμεινε.Μπόρα είναι θα περάσει!
Συμβουλή δεύτερη:Στην γιορτή της γυναίκας κάτσε στα αυγά σου.Κλείσου στο τσαρδί σου και μην βγείς για κανέναν λόγω όξω καθότι έχουν βγεί όλες τσάρκα και είναι δίς επικίνδυνες και πιωμένες!
Και συμβουλή τρίτη:Αν σου τύχει τελικά το κακό και την έχεις σκαπουλάρει μην την χτυπήσεις η μην την υβρίσης.Κράτα το αντριλίκι και την μαγκιά σου και σεβάσου το "αδύναμο φύλλο".Θα τα βρούν οι ασφάλειες,συγκρατήσου και μην ξεφτιλίσεις ότι αντρίκιο πάμε να χτίσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου