ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

1 Φεβ 2011

Ο συνάνθρωπος αυτός ο άτυχος

 Αθήνα 2011. Η πρωτεύουσα της Ελλάδος ελεεινή,απο την Ομόνοια και κάτω θα είσαι τυχερός αν συναντήσεις έναν πατριώτη.Εναν Ελληνα.Εχει γεμίσει ξένους,όχι απο τους καλούς,παντού συμμορίες,πόρνες,νταβατζήδες,βαποράκια και ότι φανταστεί ο νούς σου.Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις ούτε την ημέρα ασφαλής.Κυκλοφορώ καθημερινά στο κέντρο της πόλης και τα βλέπω.Μπαίνεις στο μετρό το μεσημέρι στο σχόλασμα να γυρίσεις....
 σπίτι σου και κρατάς μια τσάντα στο χέρι.Ως που να μπείς στο τραίνο σε έχει κοζάρει μια συμμορία 3-4 ατόμων και σε παίρνει ξωπίσω.Μόλις κλείσουν οι πόρτες βγάζουν τα μαχαίρια η ότι έχουν και σε "γδύνουν",στα παίρνουν όλα.Καμιά 20αριά επιβάτες παρακολουθούν το σκηνικό και δεν κάνουν τίποτα.Καμιά αντίδραση,άλλοι από αδιαφορία και άλλοι από φόβο.
Για σκέψου όμως μάγκα να ήσουν εσύ στην θέση του συνάνθρωπου,αυτού του άτυχου!
Κάποτε δεν πρέπει να αντισταθείς;Οχι εσύ,αλλά όλοι.Σκέψου τώρα συμμορία 4 ατόμων και βάλε με το μυαλό σου ένα πλήθος εξαγριωμένο να πέφτει επάνω τους.Δεν θα δούν τα ραδίκια ανάποδα ρωτάω;Πρέπει να ανοίξουν οι πόρτες στην επόμενη στάση και αυτοί να είναι ξαπλωμένοι.Να δείς μετά αν άλλοι θα ξανασκεφτούν κάτι τέτοιο.
Βάζω και ένα ρητό που δανείστηκα απο το φιλικό μου ιστολόγιο http://eglimatikotita.blogspot.com/ που λέει το εξής:
«Πρέπει πάντα να παίρνομαι θέση. Η ουδετερότητα βοηθά τον θύτη, ποτέ το θύμα. Η σιωπή ενθαρρύνει τους βασανιστές, ποτέ τους βασανιζόμενους».
Υστερόγραφο: Αναφέρθηκα μόνο στην Αθήνα γιατί εδώ βλέπω τι γίνεται.Γενικά σε όποια πόλη η χωριό γίνονται τέτοια,μάγκες δείξτε τους ότι εδώ είναι Ελλαδα και κουμάντο κάνουμε εμείς!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ "varimagkas"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου