ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

3 Φεβ 2011

Μοιράζομαι την γνώση...

Μόρτες και μόρτισες την καλησπέρα μου.Ο τίτλος της ανάρτησης αυτής "Μοιράζομαι την γνώση" αποσκοπεί στην δική σας συμμετοχή όπως και όταν μπορείτε.
Η γνώση είναι το πάν.Ενας άνθρωπος μπορεί να σκαμπάζει αρκετά πράγματα,αλλά υπάρχουν εκατομύρια ακόμα που δεν γνωρίζει.Η γνώση χτίζεται,βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι.
Σίγουρα όλοι από εσάς γνωρίζετε πράγματα που άλλοι δεν γνωρίζουν.
Ο σκοπός λοιπόν αυτής της ανάρτησης είναι ο εξής.
Οτι γνωρίζει ο καθένας,και που πιστεύει ότι είναι συμβατό με αυτό το ιστολόγιο μπορεί να το μοιραστεί με εμάς.Ηδη έχουμε έναν αναγνώστη ο οποίος μοιράζεται μαζί μας πολλά ενδιαφέροντα που γνωρίζει,άλλα απο εμπειρία και άλλα απο σπάνια βιβλία που κατέχει.Απο αυτό βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι, πιο γεμάτοι,πιο μορφωμένοι.Δεν αξίζει λοιπόν να ανταποδώσουμε;
Ανθρωπος αγράμματος, λέει,ξύλο απελέκητο.Ο μορφωμένος άνθρωπος είναι έξυπνος,δεν μπορείς να τον πιάσεις κώτσο!
Απο την μεριά μου μάγκες για να μιλήσω στα ίσα,μπορώ να ....
σας βγάζω χιλιάδες αναρτήσεις να ΄σκοτώνεται την ώρα σας, να κάνω αντιγραφή απο το διαδύκτιο διάφορα καλά που βρίσκω.Είναι το μόνο εύκολο.Η να γράφω όλο μόρτικα και να βγάζω κανα άσμα να ερχόμαστε στο κέφι.Χρειάζονται και αυτά να ξεφεύγουμε λίγο αλλά μόρτες άλλο πράμα να υπάρχει και ποιότητα!Και ποιότητα έρχεται απο τις γνώσεις και την εμπειρία όλων μας.
Για αυτό μοιραστήτε μάγκες την γνώση,να φτιάξουμε έναν ιστότοπο μαγκιόρο!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ "varimagkas"

Υστερόγραφο: Επίσης μάγκες από όλα τα μέρη μοιραστήτε ότι καλό ξέρετε!Απο κουτούκια,ταβέρνες και ότι σας έχει κάνει να περάσετε καλά και γουστάρετε.Πείτε το και σε εμάς να μην το χάσουμε.
Για όλα αυτά το email το ξέρετε: varimagkas papia gmail.com
Οτι στείλετε θα το αναρτήσω.

3 σχόλια:

  1. Κατά πώς κοζάρω μάγκα μου το άγαλμα αυτό είναι η θεά Αθηνά με τα σέα της,με τ'άρματά της και τη σοφία μέσα στη γκλάβα της καθ'ότι ήταν και η θεά της σοφίας.Τώρα αν θυμάμαι καλά το άγαλμα της που υπήρχε στην Ακρόπολη ήταν η μία κορυφή ενός ισοσκελούς τριγώνου μεταξύ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ - ΑΙΓΙΝΑΣ - ΣΟΥΝΙΟΥ.Αν κάποιος άλλος έχει άλλη άποψη δεκτή γιατί έχουμε και μερικό τυρί EMEDAL (τρύπα στη γκλάβα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κοζάρισες Νικόλα.Η θεά Αθηνά είναι.
    Την μοστράρισα γιατί έρχεται ασορτί με το θέμα της ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικο το ισοσκελεs.Μεταξυ Ναων Αθηναs-Αρτεμιδοs-Ποσειδωνα. Οσο για Κουτουκια ενα φοβερο του Γιαννη στη Βυτινα σχεδον στη πλατεια.Παω περιπου 1800 Παρασκευη μολιs ανοιγε με το χαμογελο μαs δεχτηκε αναψε φωτιεs μαs σερβιρε κεφατοs απιθανο ντεκορ ρεμπετικα τραγουδια καλα μεζεδακια φαγητο εξαιρετικο λογικεs τιμεs. Oλα τα ψωνια τοπικων ακριβα.Ειδικα τα κομπολογια.Στο κομπολογαδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή