ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

29 Ιαν 2011

Ενας μάγκας του κινηματογράφου


Κλίντ Ιστγουντ ο ένας ο μοναδικός!Αυτό είναι στύλ.Σκληρός,δεν σηκώνει πολλά!Αν ήταν Ελληνας θα ήταν ένα απο τα καλύτερα κουτσαβάκια!Μας καθήλωνε στις οθόνες και συνεχίζει μέχρι σήμερα με την νέα του ταινία "η ζωή μετά".Παρακάτω γράφω και λίγα λόγια για αυτή την ταινία...
 τα οποία τα δανείστηκα απο το tovima.gr:
«Η ζωή μετά» («Ηereafter», ΗΠΑ, 2010), η «μετά θάνατον ζωή», το άγνωστο του «άλλου κόσμου», που πάντοτε τον γοήτευε. Η ταινία κινείται σε τρεις πόλους, με ισάριθμες διαφορετικές ιστορίες. Τρεις άνθρωποι στοιχειωμένοι από τον θάνατο. Στο Σαν Φρανσίσκο ένα πρώην μέντιουμ ( Ματ Ντέιμον ) προσπαθεί να απαλλαγεί από το «χάρισμα» του να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί στη ζωή αυτού που αγγίζει. Με την αφή νιώθει την τραγωδία και «επικοινωνεί» με τα φαντάσματα. «Ορισμένες φορές δεν είναι καλό να ξέρεις τα πάντα για τον άλλον» μονολογεί. Και έχει δίκιο. Στο Παρίσι μια γαλλίδα δημοσιογράφος (Σεσίλ ντε Φρανς ) προσπαθεί να συνέλθει από την εμπειρία του θανάτου την οποία έζησε κατά τη διάρκεια ενός τσουνάμι στην Ινδονησία. Και στο Λονδίνο ένα αγόρι ( Φράνκι Μακ Λάρεν ) δεν μπορεί να χωνέψει τον θάνατο του δίδυμου αδελφού του και αναζητεί απεγνωσμένα απαντήσεις.



http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=376365&ct=4&dt=05/01/2011#ixzz1CNHfZwV6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου