ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

4 Φεβ 2011

Τα θηλυκά είναι ανισόρροπα..Απόδειξη απο άρθρο 76 ετών

Από αναγνώστη
Ο "varimagkas" ευχαριστεί

5 σχόλια:

  1. Το θέμα δεν μπήκε για να μειωθούν τα θηλυκά.Μπήκε γιατί όταν είδα την φωτό που έστειλε ο φίλος μας, μου φάνηκε ενδιαφέρον να αναρτηθεί ώστε να δούμε πως σκέφτονταν παλιά.
    Πρός αποφυγήν παρεξηγήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ρε μόρτες καταλήγουμε στο εξής,οτι τόσα χρόνια οι άντρες κυβερνάμε τον κόσμο και τον πάμε κατά διαόλου,μήπως πρέπει να αφήσουμε και τις γυναίκες να κυβερνήσουν τον κόσμο; Ορίστε;δεν κατάλαβα!Μάγκες άστε τα αντριλίκια γιατί στα σπίτια μας εμείς βασιλεύουμε και αυτές κυβερνάνε! Είμαστε κάτι σαν "βασιλευομένη δημοκρατία" δηλαδή.Να πώ και κάτι άλλο ακόμα,αν έχουν μάθει στραβά εμείς φταίμε,π.χ δεν είναι καλοί οδηγοί οι γυναίκες,έ πώς να είναι αφού έχουν άντρες δασκάλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικόλα έθιξες ένα θέμα που είμαι κατά.
    Γυναίκες οδηγοί.Ωχ αμάν!!
    Καθότι κυκλοφορώ καθημερινά στους δρόμους,για να μην πώ το 99,9% λέω το 95% είναι επικίνδυνες!Δεν το έχουν.Δεν έχουν την αίσθηση του οδηγείν και εκτός τούτου είναι πολύ εγωίστριες στο τιμόνι!
    Βέβαια υπάρχουν και μαγκιώρα θηλυκά αλλά αν θα βρείς θα είναι ένα θηλυκό στα εκατό.
    Κάποια στιγμή θα κάνω και ένα άρθρο περί τούτου,ίσως και μια δημοσκόπηση για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγάπητέ Βαρύμαγκα είσαι τέρτσος στο θέμα και κάνε κράτει διότι δεν αντελήβεις την παραμύθα,το οποίον πιό λιανά να πούμε η παρόλα μου αφορούσε το ποιός δασκαλεύει τας γεναίκας περί το οδηγείν και όχι το πώς οδηγείν αι πλείσται εξ αυτών στο οποίον θέμα συμφωνούμε σφόδρα. Οταν όμως η μανδάμ είναι στο στάδιον της εχπαιδεύσεως και ο διδάσκαλος αυτής την συμβουλεύει να μη τρομάσει αν κάποιος την εμποδίσει κατά την οδήγησην του οχήματός της και να δώσει τόπον εις την οργήν αλλά βεβαιώς βεβαίως ειναι σωστόν να προτείνει την χείραν και να κράξει "πάρε πέντε ρε στουρνάρι",τότε τίς πταίει; το εχπαιδευόμενον θήλεον ή ο εχπαιδευτής αυτής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Νικόλα παρά του ότι δεν γνωρίζω την σημασία της λέξεως "τέρτσος", μιας και ακόμα στα μαθήματα "Το γλωσάρι" είμαστε στο βού,πάρα ταύτα αντελήφθην το νόημα και λέω ότι ο ίδιος εκπαιδεύτης εκπαιδεύει τα αρσενικά και ο ίδιος τα θηλυκά,εκτός αν αυτός αντιμετωπίζει με άλλον τρόπο τα θηλυκά και είναι πιό ελαστικός.Κατά τα άλλα συμφωνούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή