ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 500 TERABYTE ΚΑΙ ΑΝΩ. "VARIMAGKAS" ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ INTERNET. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

7 Φεβ 2011

Οι μάγκες εκσυχρονίζονται

Μερικές πληροφορίες,διότι οι εποχές άλλαξαν και πρέπει χωρίς να χάσουμε το βάρος μας να εκσυγχρονιστούμε.Είπαμε ο μάγκας είναι διαχρονικός και πάντα μέσα στην εποχή του.

Πράγματα που το κινητό σου μπορεί να κάνει (και που εσύ δεν γνωρίζεις):

  • Ο αριθμός ανάγκης για όλον τον κόσμο είναι:112.Αυτός ο αριθμός μπορεί να πληκτρολογηθεί ακόμα και αν το κινητό σου είναι μπλοκαρισμένο.Προσπάθησε.
  • Κλείδωσες το αυτοκίνητο ξεχνώντας τα κλειδιά μέσα ενώ βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι όπου φυλάς άλλα;Θα τηλεφωνήσεις με το κινητό σου σε κάποιον στο σπίτι ο οποίος θα πλησιάσει στο τηλέφωνο το κοντρόλ των κλειδιών και εσύ το κινητό σου στην πόρτα του αυτοκινήτου και αμέσως θα ανοίξουν οι ασφάλειες.Το ίδιο ισχύει και για το πόρτμπαγκαζ.Δοκίμασε το.
  • Εξαντλήθηκε η μπαταρία του κινητού σου;Ολα τα κινητά έχουν μια ρεζέρβα φόρτωσης της μπαταρίας τους που... πληκτρολογώντας *3370# αυτόματα ενεργοποιείται δίνοντας σου ακόμα και 50% πρόσθετο γέμισμα.Οταν επαναφορτίσεις το κινητό σου,αυτόματα θα επαναφορτιστεί και η ρεζέρβα.
  • Τι να κάνεις αν σου έκλεψαν το κινητό;Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτή την πληροφορία ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα,το θύμα κλοπής,να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό να καταναλώνει.Είναι ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου.Πληκτρολόγησε *#06# και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός.Αυτός ο κωδικός μοναδικός στον κόσμο είναι το serial number του κινητού σου. Σημείωσε τον και φύλαξε τον κάπου.Αν σου κλέψουν το κινητό,ειδοποίησε τον παροχέα σου και δώστου αυτόν τον αριθμό.Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμα και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα ΣΙΜ.Πιθανόν να μην ανακτήσεις το κινητό σου αλλά τουλάχιστον θα έχεις την βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ.Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό,η κλοπή των κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο.
Από Νικόλα.
Ο "varimagkas" ευχαριστεί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου